söndag 31 augusti 2008

En lugn och skön helg






Nu har ännu en arbetsvecka passerat. Den har varit ganska tuff så vi har bara legat hemma och softat hela helgen..Det har varit riktigt skönt. I fredags spelade som vanligt Kalle fotboll med jobbet-killarna och sedan gick vi hem och gjorde potatisgratäng med en köttbit till. Igår (lördags) jobbade vi också. Från klockan 7 till halv 1 på eftermiddagen. När vi kom hem la vi oss och såg på film och somnade som stockar. Vaknade av att Lina ringde och väckte oss halv 5. Det var såå skönt att bara få vila lite.


Idag har vi varit duktiga och tvättat. Men det är så jäkla dyrt. Tre tvättar för 105 kronor. Och sedan extra 25 kronor per tumling, om du vill det. Men vi struntade i det så nu hänge tvätten överallt hemma. På gardinstängen, balkongen, fåtöljerna, stolarna, köksluckorna och alla möjliga sorters krokar vi kunde hitta. Det blev faktiskt ganska mysigt.. Nu sitter vi här och söndagsmyser på Pers. En sådan där skön söndags eftermiddag. Sen ska vi hem och mysa, laga mat och kolla på söndagsfilmen klockan 9. Om vi orkar. Nu för tiden somnar vi runt klockan 9 på kvällarna. Det är inte lätt när man arbetar så mycket som vi gör. =)).


Nu ska jag lägga in lite fina på bilder. Ett på Kattis och Josefine från slussen på jobbet (i våra arbetskläder) och ett på mig. Men också en massa surroundings bilder från Gol.


Ha det kanoners så hörs vi av snart.!!

Puss och kram skumbanan

Inga kommentarer: